Bok av Paul Washer nu på svenska: Det allra viktigaste

Nu har äntligen Det allra viktigaste – evangeliets kraft och budskap, en bok av Paul Washer, kommit ut på svenska. Det är med stor glädje vi kan meddela att denna bok vars budskap har fått förvandla tusentals människors liv nu äntligen finns på svenska. Paul Washers förkunnelse och böcker lämnar ingen oberörd. I Det allra viktigaste lyfter Paul Washer fram de bibliska sanningar som som stod i centrum för 1800-talets svenska väckelserörelse, men som i mångt och mycket har blivit bortglömda i vår tid. Människor får sällan höra Evangeliet och bli frälsta, och enligt statistiken läggs en frikyrkoförsamling ner varje vecka. Paul Washer ger oss i denna bok lösningen på vad vi i Sverige behöver. Vi behöver återvända till Evangeliets kraft och budskap. Tveka inte att läsa denna livsförvandlande bok.

Det_allra_viktigaste

 

 

Boken kan köpas här

 

 

Här kan man läsa ett utdrag ur boken.

Vad några svenska ledare skriver om boken:

Paul Washer ser hur “Guds härliga evangelium” ersätts av ett evangelium med mindre härlighet, och han vägrar betrakta detta overksam. Det allra viktigaste är ett formidabelt motangrepp, som i sin framställning av Bibelns evangelium samtidigt avslöjar hur samtidens evangelieförkunnelse urvattnats och tömts på kraft. Varje sida är fylld av pregnanta påståenden som nogsamt hänvisas till Bibeln. Bered dig på att utmanas.
Johnny Lithell föreståndare i Göteborgs Baptistförsamling Tabernaklet

Paul Washer är nog mest känd från Youtube och en predikan han en gång höll på ett ungdomsmöte. Efter att ha lyssnat på denna drar en del slutsatsen att Washer är en hård och kall förkunnare. Jag håller inte med. Det allra viktigaste innehåller visserligen kärva avsnitt, men boken är en underbar och välbehövlig utläggning av Guds enorma nåd så som vi möter den i evangeliet.
Jakob Ramlöw pastor i Exoduskyrkan, Göteborg, och författare till Samvetsfrågan

Det allra viktigaste innehåller ett centralt budskap till kristenheten i dag. Med evangelistens nit och bibellärarens skicklighet, lägger författaren Paul Washer på ett övertygande sätt fram vad Evangeliets budskap faktiskt är, och utmanar alla försök att presentera ett urvattnat budskap. I en tid när tron ifrågasätts både utifrån och inifrån är det just här den kristna kyrkan behöver hämta sin kraft: i budskapet om Jesu död och uppståndelse – just så utmanande som det presenteras i Nya testamentet.
Ola Nilsson, ordförande i insamlingsstiftelsen Reformedia, i bokens svenska förord

För ett smakprov på Paul Washers förkunnelse se: