Bordssamtal för familjer 1-4

Rotad.se har släppt 4 nya böcker i UB-serien (Utforska Bibeln), dessa heter Bordssamtal. Bordssamtal bygger på samma Bibelställen som de övriga böckerna i UB-serien, och används bäst genom att föräldrarna går igenom Bordssamtal först, för att sedan låta barnen arbeta med det familjen läst om i UB-böckerna.

Det finns även ett smakprov att kika på.

Bordssamtal går även att använda separat från UB-böckerna.

Bok 1 i serien Bordssamtal heter Hur allting började. Den innehåller tre månaders bibelläsning ur 1 Moseboken, Matteusevangeliet och Apostlagärningarna. Den hjälper er att utforska hur allting började – universum, Jesus liv på jorden och den kristna församlingen.
Ta en titt på boken här

Bok 2 i serien Bordssamtal heter Under och drömmar. Den innehåller tre månaders bibelläsning ur 1 Moseboken, Matteusevangeliet och Apostlagärningarna. Utforska Jesus under i Matteusevangeliet, möt den sluge Jakob och Josef drömmaren i 1 Moseboken och upptäck varför Petrus dröm förändrade allt för de första kristna.

Bok 3 i serien Bordssamtal heter Dags att resa. Den innehåller tre månaders bibelläsning ur 2 Moseboken, Matteusevangeliet och Apostlagärningarna. Ta reda på mer om Jesus under och undervisning i Matteusevangeliet, följ med på flykten från Egypten i den spännande 2 Moseboken och häng med Paulus på en farlig resa i Apostlagärningarna.

Bok 4 i serien Bordssamtal heter Resan går vidare. Den innehåller tre månaders bibelläsning ur 2 Moseboken, Matteusevangeliet och Apostlagärningarna. Utforska den allra första påsken i Matteusevangeliet, vandra genom öknen med israeliterna i 2 Moseboken och häng med Paulus på resan till Rom i Apostlagärningarna. Läs också lite i några av Paulus brev.