Ny bok: Gräv djupare: Verktyg för att hitta Bibelns skatter, av Nigel Beynon & Andrew Sach

Hur läser, tolkar och tillämpar man Bibeln?

Ofta möter jag människor som känner sig osäkra inför att själva läsa, tolka och tillämpa en bibeltext. Det här är den bok som jag kommer att rekommendera i det syftet. Gräv djupare ger dig en verktygslåda för att kunna möta vilket stycke som helst ur Bibeln, och att ansvarsfullt börja utforska dess mening och tillämpning. Klart, tydligt, praktiskt och pedagogiskt.
Jonas Vestlund Församlingsledare, Pingst Arvika

Bibelstudieverktygen som Gräv djupare beskriver gav mig förmåga att på egen hand läsa och förstå Bibeln. Om du vill få ut mer av Guds ord kommer denna bok att hjälpa dig. Jag är så glad att äntligen se den här boken på svenska!
Ben Clark Församlingsplanterare i Göteborg

Gräv djupare introduceras du till en gedigen verktygslåda som är angelägen för varje lärjunge att bekanta sig med.
Jacob Rudenstrand Bitr. Generalsekreterare Svenska Evangeliska Alliansen

Boken är lättillgänglig men ger fantastiskt djupa grunder för att höra Guds röst i Skrifterna. Är du nybörjare eller har läst Bibeln hela livet, var inte utan denna verktygslåda.
Jonathan Pearson Studentsekreterare, Credo

Det lättförståeliga och praktiska sätt att närma sig Guds ord, och som tillsammans med många bra övningar presenteras i Gräv djupare, gör det här till en bok som på ett mycket effektivt sätt hjälper kristna att tolka Guds ord och tillämpa det i sina egna liv. Boken rustar dig för den mycket stora utmaningen att studera Guds ord och bli djupt rotad i hans sanning.
Luke Thomas Rektor på Fackelbärarnas bibelskola i Holsbybrunn

 

Nigel Beynon arrangerar Word Alive, en årlig konferens i Storbritannien.

Andrew Sach delar sin tid mellan tjänsten i Grace Church, Greenwich och arbetet som lärare vid Cornhill Training Course, där han är med och utbildar predikanter.

Beställ boken på rotad.se

Tagged