Utforska Bibeln böcker 1-4

Idag släpper Rotad.se 4 böcker i serien UB som ett paket! Dessa böcker är utmärkta för att få barn mellan 7 och 11 år intresserade av Bibeln. Köp dem på hemsidan Rotad.

Det går även bra att beställa böckerna individuellt om du hellre vill testa en bok.

Bok 1 i UB-serien heter Hur allting började. Tre månaders bibelläsning som hjälper dig att utforska hur allting började – universum, Jesus liv på jorden och den kristna församlingen.

Bok 2 i UB-serien heter Under och drömmar och innehåller tre månaders bibelläsning. Utforska Jesus under i Matteusevangeliet, möt den sluge Jakob och Josef drömmaren i 1 Moseboken och upptäck varför Petrus dröm förändrade allt för de första kristna i Apostlagärningarna.

Bok 3 i UB-serien heter Dags att resa och innehåller tre månaders bibelläsning. Ta reda på mer om Jesus under och undervisning i Matteusevangeliet, följ med på flykten från Egypten i den spännande 2 Moseboken och gör Paulus sällskap på en farlig resa i Apostlagärningarna.

Bok fyra i UB-serien heter Resan går vidare och innehåller tre månaders bibelläsning. Utforska den allra första påsken i Matteusevangeliet, vandra genom öknen med israeliterna i 2 Moseboken och häng med Paulus på resan till Rom i Apostlagärningarna. Läs också lite i breven han skrev till några av dem han besökte på sina resor.