Nyhet: Reformedia ger bort 4000 böcker till 2000 kristna ledare

Förra veckan informerade vi om att Reformedia har gett ut två nya böcker på svenska: “Vad är evangeliet?” och “En sund församling – steg för steg” som tillsammans redan första dagen såldes i över 700 exemplar.  För att få en introduktion till böckerna och en kort videopresentation av författarna hänvisar vi till våra inlägg från förra veckan:

Vad är evangeliet? (Greg Gilbert) – Ny bok på svenska

En sund församling – steg för steg (Mark Dever) – Ny bok på svenska

Reformedia skriver på sin hemsida:

Vi vill hjälpa Sveriges kristenhet att sprida evangeliet, vilket vi tror bygger på en klar förståelse av de goda nyheterna om Jesus, lärjungaskap och sunda församlingar. I dagarna kommer därför två nya böcker från tryckeriet: “Vad är evangeliet? Nyheterna om Gud, människan, Jesus – och dig” och “En sund församling – steg för steg”.

Insamlingsstiftelsen Reformedia finns till för ett syfte: “Att främja spridandet av evangeliet om Jesus Kristus samt den förkunnelse och teologi som legat till grund för Reformationen och den evangeliska väckelsen.” Ett av de sätt detta ska ske på, enligt stiftelseförordnandet, är bokutgivning.

Vi har därför också, tillsammans med våra understödjare, beslutat att ge bort lite mer än hälften av de båda upplagorna av böckerna ovan.

4000 böcker till 2000 pastorer och kristna ledare – dvs. präster, pastorer och ordförande, diakoner, ungdomspastorer och anställda ungdomsledare, äldste och styrelse, missionärer och cellgruppsledare, bibellärare – liksom ledare inom andra kristna organisationer än församlingen. Om du vill fråga om du räknas in i begreppet pastorer och kristna ledare – hör av dig! Annars är det ditt samvete som avgör om du kan fylla i ”pastor” (6 bokstäver, utan citattecknen) som rabattkod i vår butik. Det enda du betalar är 39 kronor för frakten.

För att få mer information och ta del av erbjudandet, gå till Reformedias hemsida.