Nytt material för evangelisation och Lärjungaträning: One2One: Att läsa Bibeln tillsammans

Nytt material för evangelisation och Lärjungaträning: One2One: Att läsa Bibeln tillsammans

I dag lanserar Reformedia och Rotad.se den första i raden av en serie böcker med frågor till hjälpa för att läsa Bibeln tillsammans.

One2One – att läsa Bibeln tillsammans är en serie på 24 studieavsnitt där man läser Bibeln tillsammans. Två eller fler personer kommer överens om att mötas regelbundet för att läsa igenom ett bibelavsnitt samt diskutera och be omkring det som man läst.

Böcker i serien:

One2One – Att läsa Bibeln Tillsammans 1: Johannesevangeliet, Filipperbrevet, Psaltaren, av Andrew Cornes (I butik)

One2One – Att läsa Bibeln Tillsammans 2: Matteusevangeliet, 1 Tessalonikerbrevet, 1 Moseboken, av Andrew Cornes (Kommer i början på juni)

One2One – Att läsa Bibeln Tillsammans: Nyfiken på … Upptäck tillsammans Jesus liv och budskap i Lukasevangeliet, av Andrew Cornes (kommer i mitten på juni)

För att läsa mer om att läsa Bibeln One2One se: One2One: att läsa Bibeln två och två – en underskattad möjlighet

Sagt om serien:

Det finns inget mer spännande än att läsa Bibeln två och två med någon. Av erfarenhet vet vi att detta är ett fantastiskt sätt att växa tillsammans i kunskapen om Gud och som Kristi lärjungar. Materialet du håller i handen är ett verktyg som ger dig allt du behöver för att komma igång med att läsa Bibeln två och två. Vi själva har under många år använt detta material när vi har jobbat med människor och det har varit till stor glädje. Vi har till och med fått se människor komma till tro genom att läsa Bibeln två och två.
~ Christian & Lotta Strajnic Församlingsplanterare i Emmauskyrkan Åkersberga

One2One – att läsa Bibeln tillsammans är ett underbart flexibelt och anpassat sätt att växa tillsammans som Jesus efterföljare. Denna resurs kommer vara till rik välsignelse för den som vill se Herren göra ett djupt verk.
~ Jonathan Pearson Studentsekreterare, Credo

Min förhoppning är att dessa häften får hjälpa många både att upptäcka vem Jesus är och till en fördjupad relation med honom.
~ Timothy De Bernardi Präst i Buråskyrkan, Göteborg (Svenska kyrkan)

Andrew Cornes är pensionerad pastor och bibellärare verksam vid All Souls Church, Eastbourne. I stort sett samtliga byggstenar i hans kristna tro och andliga insikt kom genom att han läste Bibeln med en vän under studenttiden.

Beställ böckerna på rotad.se