Alla videor från reformationskonferensen 10-11 mars

Alla videor från reformationskonferensen 10-11 mars

Nedan är alla videor från konferensen Reformationen 500 år senare: Återupptäck budskapet som förändrade världen och gör det än idag med Jerry Marcellino och broder Henry som båda kommer från romersk katolsk bakgrund och har fått sina liv förvandlade av reformationens budskap.

Den 31 oktober 2017 är det 500 år sedan Martin Luther spikade upp sina 95 teser på kyrkporten till slottskyrkan i Wittenberg. Idag höjs många röster som säger att reformationen inte var nödvändig eller inte längre behövs. Exempelvis såg vi hur man förra året bjöd in påven att tala i domkyrkan i Lund på självaste reformationsdagen.

Med denna konferens vill vi betona att Sveriges hopp står till att vi måste återvända till de Bibelns sanningar som stod i centrum för Reformationen och satte världen i brand.

 

 

 

 

 

 

 

Här är också predikan Jerry Marcellino höll på söndagen hos Göteborgs internationella baptistkyrka.

 

 

 

 

jerry

Jerry Marcellino är en välkänd förkunnare, pastor och författare från USA som under många år stått som värd för Reformation conference i Laurel, Mississippi. Detta är första gången han besöker Sverige. Om du inte hört om honom tidigare så kanske du känner till någon av de som brukar gästa konferenserna som han anordnat som t.ex. D. A. Carson, Joel Beeke, Carl Trueman, Paul Washer, James White, Bruce Ware och Thomas Schreiner.

Jerry kommer att tala om Reformationens 5 Sola.

 

 

bibelns-nyckelroll_s_0_2_600x600_9d379Broder Henry som skrivit ett antal böcker om lärjungaskap kommer att hålla en föreläsning från hans nyutgivna bok Bibelns Nyckelroll i den Protestantiska Reformationen (Timoteus förlag).